Najava Radionica LJETO ’16

Fotografska radionica Ljeto ’16 / 2. – 4.9.2016.

– obzirom da je www.foto-okvir.com “rođen” kada je Radionica Ljeto ’16 već završila, stavljamo Copy-Paste raspisa da bismo sve imali na jednom mjestu

Radionica je namijenjena fotografima amaterima koji imaju osnovna predznanja iz fotografiranja i profesionalcima, a željeli bi se okušati u fotografiranju akta i/ili boudoira. Rad je predviđen u dvije grupe uz stručno vodstvo Stanka Abadžića (akt) i Miše Obranovića (boudoir). Fotografiranje u prirodi “otvara vrata” promišljanjima i širi horizonte poimanja fotografskih žanrova koji, uglavnom, imaju “studijski” prizvuk. Prirodno svjetlo daje poseban štih. Savjeti – analize – preporuke – vrijedna su iskustva koja ćemo vam prenijeti i ukazati na sve “kvake”, na papar i sol našeg posla.
Zanimljivo je pratiti mogućnosti koje pruža rad na lokaciji. Plan nam je stoga održati radionice u svim godišnjim dobima. Veselo pozdravljamo sve vas koji se uključujete u prvu radionicu – Ljeto ’16 i svim polaznicima, garantiramo istu cijenu i za ostale radionice iz serije: Jesen ’16, Zima ’16/’17 i Proljeće ’17.
Uz rad ide i druženje. Obaveza vam je dobro se zabaviti, uživati i “pospremiti” svoje sudjelovanje na radionici u kutak lijepih uspomena!

Program

1. dan, petak
– od 16 -17,30 sati okupljanje u Fužinama, piće dobrodošlice
– od 18 -20 sati predstavljanje programa, uvodno predavanje i dogovori za fotografiranje u prirodi
– u 20 sati večera, međusobno upoznavanje i druženje

2. dan, subota
– doručak do 9 sati
– u 9,30 polazak na lokaciju i priprema fotografiranja
– od 10,30 – 18,30 sati predviđeno fotografiranje akta i boudoira u prirodi uz stručna vodstva Stanka Abadžića i Miše Obranovića (pauze za snack i kave prema dogovoru)
– u 19 sati povratak i hotel, zajednička večera i druženje do….

3. dan, nedjelja
– doručak do 9 sati
– od 9,30 – 12 sati zajednička analiza rada, fotografija – pitanja i odgovori, preporuke i savjeti

error: Sadržaj je zaštičen !!