FASHION FRAMES

Fotografska radionica Fashion Frames / 6. – 7.4.2019.

Bilo je nešto čudno u pijesku Dubaia. Isprva ne razmišljaš kako bi vjetar u pustinjski smiraj dana ta sitna zrnca mogao unijeti  u tvoje tijelo. A onda, probudiš se iznenada i shvatiš da je virus ušao duboko u tebe. Postao si ovisan, a od svih doza crvenkaste napasti, ostala je jedino fotografija. I ne jedna, mnogo, mnogo njih. Adrenalin želi natrag i moramo ponovo u “modu”.

Bili smo jednom u Krušvarima i Kotlima. Premotali film ili dva i vrijeme je protrčalo. Istra je ponovo naša odrednica, ali ovaj put “Fashion Style”.

Prolistali smo Vogue, ukrali ideju i nova će zvijezda zasjati, Fashion Frames.

Šalu na stranu, odlučili smo vam pokazati kako nastaje covermagazin. Sve ono što se krije ispred, iza ili sa strane. Navodimo imena: Cecil Beaton, Erwin Blumenfield,  George Hoyningen-Huene, Guy Bourdin, Helmut Newton, Horst P. Horst, Irving Penn, Patrick Demarchelier, Elizabeth “Lee” Miller, David Bailey, Mario Testino, Richard Avedon, William Klein, Yasuhiro Wakabayashi…
Uzore treba slijediti, ali svakako dodati i nešto svoje. Zavrtimo rulet i bacimo kuglicu. Nadamo se da će se zaustaviti baš na našem broju.
Prvi dan ćemo provesti na dvije lokacije, a i ako nas meteorolozi iznevjere, imamo kartu u rukavu.

I u nedjelju ćemo se baviti modom. Malo starijom, službenom. Žene u uniformi. Miris naftalina iz drugog svjetskog rata i njih pet. Izabrat ćemo “ratnu pobjednicu”.

Program

1. dan, subota
– u 11 sati okupljanje na prvoj lokaciji – Villa Viera
– od 11-12 pričamo o modnoj fotografiji – kako? što? zašto?
– od 12-15 fotografiranje na prvoj lokaciji – pet ženskih modela, kreacije Crop top crochet by Zana ( https://www.instagram.com/magic.wand.creations/ ) i Martine Kovač ( https://www.instagram.com/martina_kovac_fashion_design/ ) , te sunčane naočale Nicole Marie ( https://www.nicolemarie.com.hr/ )
– od 16-19 fotografiranje na drugoj lokaciji
– od 20 sati predlažemo zajedničko druženje

2. dan, nedjelja
– od 10-13 sati fotografiranje

Cijena radionice: 990,00 kn po osobi

Cijena uključuje:
– uvodna objašnjenja, fotografiranje uz sudjelovanje pet ženskih modela na lokacijama asistenciju i savjete

Cijena ne uključuje:
– vlastiti prijevoz do lokacija za fotografiranje te povratak
– noćenje
– obroke

Nadoplate:
– ukoliko želite, možemo jednu vašu fotografiju (koju odaberete) potpuno obraditi u postprodukciji i isprintati je u formatu 20*30 cm po cijeni od 150 kn

error: Sadržaj je zaštičen !!